18 d’abr. 2008

Els Nostres Boxes

KAWASAKI ZZR600
La ZZR600 ens ofereix una molt bona protecció davant les inclemències atmosfèriques, i és una moto ideal per a realitzar viatges. El motor està originat en la ZX-6R, pel que ofereix una conducció divertida i agradable al mateix temps. La suspensió Sport Touring aporta molta comoditat sobre la moto, així doncs és ideal per a escapades de varies jornades.
Motor:
Tetracilíndric en línea, de 4 temps y refrigeració líquida. Disposa de 599 cc, potència màxima de 74 kw (100 cv) a 12.000 rpm, alimentat per un carburador Keihin CVKD36 x 4.
Equipament:
Gran dipòsit de combustible, un panell simple però efectiu, conta revolucions, velocímetre, i indicador de temperatura d’aigua.


YAMAHA FZ6 N
Després de la gran popularitat de la Fazer, apareix la nova versió Naked, diferenciada de la inicial en el seu frontal no carenat. Disposa del motor de l’anterior R6, amb una millora en el cicle. La seva imatge es agresiva i elegant, amb un espectacular far arrodonit en la versió Naked. Com a novatat aporta un xasis d’alumini, i un nou sistema amb doble sortida d’escapament, per sota del seient. El panell és totalment digital.
Motor:
Tetracilíndric, de 4 temps, 600 c.c., refrigeració líquida y 98 CV de potència a 12.000 r.p.m. Sistema d’injecció electrònica que ofereix millor resposta a baixes revolucions. La caixa de canvi aporta marxes més curtes per aconseguir millor resposta i rapidesa.
Equipament:
Instrumentació digital, seient de doble nivell, nou dipòsit de gasolina, agafamans posterior…


SUZUKI GSX-R 750
Tot i ser una moto de gran cilindrada, combina una contundent resposta i una amplia curva de potencia. Les seves dimensions son molt compactes oferint una conducció de supersport. Està dissenyada per a dominar en els circuits, però està homologada per a circular pel carrer...
Motor:
Motor de quatre cilindres, 4T, 750 cc y refrigeració líquida amb una potència de 150 cv i sistema de injecció electrònica.
Equipament:
Sistema d’injecció electrònica SDTV, sistema d’escapament SET, òptica davantera multirreflector vertical, instrumentació composta de tacòmetre analògic y pantalla digital LCD.


Suzuki DL 650 V-Strom
La V-Strom és una màquina nascuda per a divertir-se, combina facilitat de circulació a ciutat, caràcter esportiu a la carretera, i un insuperable confort a l’autopista. El seu versàtil motor, derivat de la SV650, ofereix injecció electrònica, i el sistema de suzuki de doble papallona. El seu xasis rígid la fa molt manejable.
Motor:
Quatre temps, refrigeració líquida, DOCH, 2 cilindres en V a 90º. Potència màxima de 49 kw (66,64 CV). L’arranc és elèctric y la transmissió consta de toma constant de 6 velocitats.
Equipament:
Espaiós y còmode seient; pantalla parabrises de gran efectivitat; agafamans posterior; porta-equipatges…