13 d’oct. 2008

11-10-2008 Picamoixons-Ulldemolins-Prades-Picamoixons




Estem en la millor època de l'any per anar amb moto, i com no podia ser d'altra manera, els membres del Picamoto no van desaprofitar l'ocasió per a fer una "rutilla" per zones conegudíssimes per aquest Club. La sortida es va programar durant tota la setmana mitjançnat el foro del Picamoto, al qual hi podeu accedir i registrar-vos desde l'enllaç que trobareu en aquesta mateixa pàgina.
Per aquesta ocasió vam comptar per primera vegada amb la destacada presència de David, i la seva flamant Kawasaki ER-6. Els membres del Picamoto aprofitem per donar-li la benvinguda i animar-lo a que sigui un dels habituals de les sortides que programa el club.
La sortida es va produir a les 10 del matí des dels boxes oficials del club a Picamoixons. Ens vam dirigir cap a Vimbodí per la carretera C-14 en direcció a Lleida. Des de Vimbodi ens vam dirigir cap a Ulldemolins via Vallclara i Vilanova de Prades.




A Ulldemolins ens vam aturar amb un grup d´amics per agafar forces al Restaurant del Camping d'aquesta població, a base de pa amb tomaquet i llonganissa amb patates.
Un cop amb l'estómac ple, vam retrocedir uns quilòmetres fins a Vilanova de Prades per tal de dirigir-nos cap Prades. Desde Prades vam agafar la carretera direcció a Capafonts, Mont-ral i Alcover, per acabar al punt de sortida, Picamoixons. En total foren uns 110 quilòmetres que vam realitzar el Buti, el Carlets, el Joan, El David i el Pisalfreno.
Una salutació als amics moteros que vam quedar per esmorzar tots junts, fins a la propera!!

2 comentaris:

Joan Andreu ha dit...

Molt bó, nomès que una fot d'equip li aniria de conya, no???

Carlets, sabem que vas tirar fotos amb el nou mobil, va... ja tardes en posar-ne alguna d'equip.

Salut companys!

PicaMoto ha dit...

Ni respirar hem deixeu, ara ja estan penjades, tmb am salutació inclosa per els notres amics.

V´sssss!!