27 d’oct. 2008

CHESTE 2008



El dies 24,25,26 d'octubre els membres del Picamoto es van desplaçar a la població de Cheste, un poble 100% motero del que nosaltres ja varem poder gaudir l'any passat. Vam ser sopresos per uns dies assolellats, ja que les previsions deien serien unes jornades passades per aigua. Potser perque estàvem nosaltres va sortir el sol?

Tots tres dies vam gaudir de la festa que caracteritza la població, motos, musica, exhibicions...

El dissabte els nostres amics Paco i Mari ens vam convidar a una fantàstica paella de la que tots el membres del picamoto en repetiriem plat. Un any mes en Paco ens va sorprendre amb el seu art culinari i no va defraudar; va cuinar una bonisima i gustosa paella per moltes persones; sort que teniem els llepols del Picamoto que tenien molta gana despres d`una nit de festa.


Dissabre a la tarda el Carlets va anar a veure la seva cosina Vanesa i el seu xicot Rubén.

Els altres dos membres van anar a fer unes copetes en uns locals recomenats pel Rubén. Una molt amable cambrera, La Fernanda va fer que les hores passesin volant mentres esperaven al presi que vingues de veure la seva tieta Charo.

A la festa es va unir el amic Julio que va vindre amb Ruben per fer una copeta. Com que la cosa es va animar, vam acabar sopant tots plegats a un magnific restaurant que ens va dir Fernanda.














La simpatia del Picamoto va acabar amb els cambrers del restaurant Casa Clemencia fent petant la xerrada i convidant-nos a varies rondes de xupitos. No dubteu que l´any que vé tornarem al vostre restaurant!
Despres del sopar vam sortir tots plegats a fer unes copetes per València. Després de les copes, els fiesteros del Picamoto van tornar cap a Cheste per acabar de reventar la nit.
Un cop acabada la festa i arribar a casa, el nostre amic Paco ens va preparar un bon esmorzar amb companyia dels amics d'Albacete que també pernoctaven a cal Paco. Esperem que l'any que vé ens trobem per 3er any consecutiu amb ells.V´ssss

Desprès de veure la cursa vam tornar cap a casa amb tranquilitat , ben cansats però amb un bon gust de boca per tornar l`any que be.