8 d’oct. 2008

Picamoixons – La Llacuna - Picamoixons

La llacuna es un dels circuits circulars mítics del Picamoto, especialment en el període hivernal. Aquesta zona ens permet fer uns 120 Km's, sense passar per cap zona extremadament Freda. En l’època d’estiu les muntanyes de Prades sempre son més acollidores, i ens permeten refrescar-nos una miqueta.

A les 9:30 el Sr. Buti i Joan, es varen dirigir al König, punt de trobada amb el Carlets. Aquest cop el Sr. Pisalfreno (Futur representant futbolístic del Pau), per assistir al debut del seu fillol en un camp de futbol ple de gom a gom. Poc després ens varem dirigir cap a Santes Creus, on varem continuar fins a Torroella de Foix, i la Llacuna. La llacuna es pràcticament al ecuador de la ruta, podem dir que si venim per Santes Creus, ens queda menys, i és molt millor tenint en compte la parada a esmorzar, a cal Tiquets, sense pressa i sense pausa.

Després de l'àpat, ja ens varem dirigir cap a Querol, Pont d'Armantera i Valls, justament per la carretera on es varen iniciar els primers trams del Rally Catalunya el dia anterior. Cal dir que la Carretera ja estava en plenes condicions, per a poder circular, tot i tenir en compte que després d'un Rally aquesta queda prou malmesa. A banda de la carretera encara hi havia personal treballant per a recollir les deixalles dels no amants de la muntanya que van a veure aquest esdeveniment.

Un cop a Valls, tot i que feia un dia molt bo, ja ni tan sols ens varem parar per a comentar quelcom, ja que s’ens havia fet una mica tard, i alguns encara haviem de cumplir amb altres obligacions.

Ara toca esperar la propera sortida.