5 de maig 2008

Ruta Picamoixons-Prades-Cornudella-Picamoixons



Diumenge 4 de Maig de 2008

Picamoixons-l’Espluga-Prades-Cornudella-Ulldemolins-Vimbodí-Picamoixons

Aprofitant la favorable climatologia del cap de setmana, diumenge el membres del Picamoto van aprofitar per anar a fer un cafè a Prades. Vam anar-hi tres motos, concretament les del Joan, el Carlets i el Moreno, acompanyats tots tres per les seves parelles Dúnia, Laura i Mireia; cal destacar l’absència del Rod Steward de les motos, el Buti, al qual se li aplicarà la sanció pertinent...jeje. Vam sortir de Picamoixons a les 16:00h sota un sol de justícia i vam encarar la carretera de Lleida afectada per l’operació retorn per lleidatans, manyos, navarresos, andorrans i tota la afortunada gent que ha pogut gaudir d’un llarg i meteorològicament perfecte pont de l’1 de maig; Tot i la confluència de vehicles al tram de C-14 fins a l’Espluga, no varem tenir cap mena de problema. Un cop a l’Espluga vam agafar la carretera de poblet (al igual que a la sortideta del dia 29) fins a Prades. Un cop allà vam aprofitar per fer un cafè amb gel en una terrassa sota un sol abrasador. Tot seguit vam prosseguir la ruta direcció Cornudella de Montsant on algun membre del club va aprofitar per repostar gasolina, i retornar uns quilòmetres enrera per acabar a Ulldemolins, d’on vam enllaçar amb la carretera direcció a Vilanova de Prades. Ens vam tornar a aturar en aquest indret a prendre un refrigeri a base de Coca-coles, Nesteas i alguna bossa de patates xips. Tot seguit vam tornar a pujar a les motos per realitzar els últims quilòmetres de la tarda, fins al nostre destí, Picamoixons, via Vimbodí i Montblanc.
Cal fer una menció especial a la única dona motoista del Picamoto, la Mireia, donat que al matí del diumenge va fer la gesta de plantar-se a Prades via Alcover, Mont-ral i Capafonts amb la seva fabulosa Honda NSR de 75cc amb bastanta facilitat i sense massa problemes..

1 comentari:

PicaMoto ha dit...

Així m'agrada Mireia, ja veig que d'aqui cuatre dies hauràs de deixar la Nsr a Pisalfreno i tu la ZZR que segur la fas brandar més bé que ell. GASSSS