14 de febr. 2011

Autentic ambient motard en l´Amotonamiento!!


Un any mes un gran èxit de la trobada del amotonamiento, que es celebra a la població de Ulldemolins, els membres del picamoto van estar presents amb altres amics que es van trobar allí tots plegats per fer una gran festa tots junts.


Dissabte a primera hora de la tarda ja estaven en la zona d'acampada preparant tot per la nit, les tendes, la carn, les graelles , les begudes, tot apunt per una gran nit. Mica en mica l'ambient es concentrava al voltant de la foguera, ja que les temperatures baixaren poc a poc però mes suaus que anys anteriors.



La musica , la foguera, les tendes d'articles moteros, tot a punt per fer el tombs i llums que una quarantena de moteros van fer un petit espectacle pujant per la carretera i amb les llums de les motos de diferents colors, donaren una vista increïble des de el lloc de trobada.Un cop baixant de la muntanya, ens espera'n tots fent un minut de silenci recordant el nom de totes les persones que han perdut la vida sobre les dues rodes en aquest any i per acabar una estripada tots plegats en el seu motiu.





Un cop tips amb una graellada de carn i amb la panxa plena la festa comença... la musica, la foguera , les begudes , el bon ambient de la gent va fer que tot plegat es crees una gran festa on va acabar al local social del poble amb una discoteca i on es refugiarem del fred fins a ultimes hores de la nit.


Fins al 2012

V´ssssss!!

3 comentaris:

Unknown ha dit...

play now: best action game for android
top action games for pc
Cannon Basketball 2

Unknown ha dit...

Thanks a lot for sharing and I have some special things for you.
online street racing games
candy crush saga free
checkers game online free

Long trần ha dit...

I like what you shared in the article, thank you for that, it has given me more experience. I would like to share with you some interesting things, if you have free time and want to find a tool for fun read it now.i promise to love you quotes Read and ponder the good quotes of life below, you will surely draw in life's own deep lessonsngôn tình hOr you can go and search for the most fun games to play likegame ninja bong dem. Surely what I'm introducing to you will not disappoint you. Or you can relax by playing free games without downloading or losing any fees. These games are free but will bring you many interesting things like games drift racing games. Please click and experience. Having fun.