1 de maig 2010

La Nova Circuitera en marxa!!




Dos membres del Picamoto Club (Buti i Carlets) van adquirir fa pocs dies una nova moto per rodar a circuit. Després d'uns dies plens de nervis i neguit per probar la nova adquisició, l´estrena es va realitzar el pasat dia 25 d´abril al circuit d´Alcarras, sota un sol radant.



Els dos membres van sortir de Picamoixons a 2/4 de sis del mati per estar al circuit ben aviat. Van arribar al circuit a les 8:15 del mati i es van dirigir directament al box14 on ja els esperaven e.kawa, Zape, Carlitos, Pope, J.Muñoz, Xerxio, Blade74 i les respectives parelles.



La rodada va sortir perfecte; Sense esforçar gaire, els dos pilots van millorar els seus propis temps realitzats amb la moto antiga, amb un magnific 1:51 el Buti i 1:57 el Carlets; Ambdós van xalar com criatures!. Després, al migdia, es van reunir tots al box per fer un àpat de germanor on el bon ambient i les riatlles entre els companys van presidir la taula en tot moment. Un cop ja amb la panxa plena van seguir rodant fins ben tocades les 18:00h de la tarda. Un cop finalitzada la rodada, van tornar direcció a casa amb el company Zape.

El Picamoto agraeïx a tots la bona companyia i esperen repetir rodada el mes aviat possible!

V´ssss i Gassss!!

1 comentari:

Jose ha dit...

la he visto este año y en foto pero preciosa