18 d’abr. 2009

POSAR-SE EL MONO PER TREURE'S EL MONO

El passat diumenge 12 d'Abril, els dos Membres del Picamoto Buti i Joan, es varen posar el mono per poca estona, i nomès per a poder-se treure el mono d'anar amb moto :-), recorrent les atractives muntanyes de prades. Varem sortir de Picamoixons i ens varem dirigir cap a Montral, on ja varem detectar una temperatura força baixa per l'època de l'any. Des de Montral, varem anar cap a Prades via Capafonts.

Les carreteres estaven plenes de petits rierols que brotaven de les llargues i intenses pluges dels últims dies, i en molts dels encreuaments amb camins de muntanya, l'efecte de les pluges es feia notar amb les pedres i terra que aquesta havia estirat fins a la carretera, però la sorpresa més gran va ser veure neu a Prades a mitjans d'Abril.

Després de fer un cafè a Prades per entrar una mica en calor, ens varem dirigir cap al nostre poble, baixant per vilanova de Prades, ja que haviem de ser aviat a casa, i no podiem allargar gaire més la ruta.

Ara tocarà preparar alguna escapadeta per la zona, i preparar la propera volta a Tarragona que s'intentarà realitzar durant el més de Maig, i de la que encara no hi ha data confirmada.